Over A Vida Boa webdesign

A Vida Boa is het eenmansbedrijf van Annemarie Bruijgoms (1967). Na mijn studie aan de HAS in Den Bosch, waar mijn interesse voor marketing en voorlichtingskunde ontkiemde, startte mijn carrière bij het vakblad De Boomkwekerij. Daar werkte ik ondermeer als vakredacteur en webredacteur. Schrijven over marketing - hoe val ik als ondernemer op in de markt - en interviews met de mens achter de onderneming voedden mijn passie voor 'succesvol eigenzinnig ondernemen'.

De komst van internet heb ik ervaren als een uitgelezen kans om, hoe klein je onderneming of je budget ook is, jezelf te presenteren aan een groot publiek. Een cursus webdesign, en het vanaf de eind jaren '90 bouwen van websites voor mezelf en later voor anderen, was het logische vervolg. Een aantal jaren deed ik vervolgens ervaring op als commercieel webmedewerker in het bedrijfsleven.

In 2005 besloot ik mijn visie op de kansen van het internet uit te dragen in een eigen onderneming: A Vida Boa (Portugees voor: 'het goede leven'). Met plezier laat ik nu 'kleine' ondernemers zien hoe je jezelf succesvol presenteert op het internet.

Klanten die dankzij hun website meer contacten opdoen, meer cursisten of klanten krijgen of meer omzet maken, dat is waar ik voldoening uit haal. Mijn missie is het realiseren van effectieve websites voor ondernemers die met passie hun professionele hart volgen.

Visie op websitebouw
Vrijwel elke ondernemer heeft tegenwoordig een website. Maar nog te vaak zijn sites van 'kleine' ondernemers niet te vinden op de voor hen belangrijke sleutelwoorden en linkpagina's, zit de website onlogisch in elkaar, of schort het aan een overtuigende presentatie. Daar valt dus nog veel resultaat te behalen. Lees meer visie op websitebouw »

 

Webdesign & referenties

Webdesign portfolio

Reactie klant:
"De meeste cliënten in mijn praktijk komen binnen via de website die Annemarie voor me heeft gemaakt."

"Het proces van het maken van een website is interessant. Door de begeleiding van Annemarie, ga je ook goed nadenken over wat je neer wilt zetten en uit wilt dragen. Het eindresultaat is dan een product wat bij je past en waar je jezelf helemaal in kan vinden."

"Ik ben al een aantal jaren klant bij Annemarie. In die tijd zijn er regelmatig wijzigingen geweest, zoals mijn huisstijl en diensten. Steeds hebben we daar weer een mooie, vernieuwde website van kunnen maken, met altijd goede tips en begeleiding."

"Wat ik fijn vind aan de samenwerking, is het persoonlijke contact. Soms worden webdiensten zo zakelijk neergezet, alsof je met een computer te maken hebt. Bij Annemarie weet je dat je warme persoonlijke aandacht krijgt, met oog voor jouw product of dienst."

Saskia Chatillon,
Centrum Welzijn

Meer portfolio & reacties »